Airconditioning en ventilatie

Ook voor airconditioning en ventilatie bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Niet alleen in kantoren en of bedrijfsruimtes zijn aircosystemen van toepassing, ze worden ook steeds meer gebruikt in woningen. Met STEK opgeleide monteurs kunnen wij voor u alle storingen of nieuwe installaties realiseren.

Goede ventilatie
Ventilatie is steeds een belangrijker aandachtspunt bij de realisatie van een nieuwe woning of gebouw. Maar ook bij renovatie of een verbouwing is en blijft dit een zeer belangrijk aandachtspunt. Doordat we steeds meer kierdicht bouwen en beter isoleren, is er steeds minder natuurlijke ventilatie. Hierdoor kan vocht, schimmels en bacteriƫn zich ophopen en verslechterd het binnen klimaat aanzienlijk. Verantwoord ventileren is dan ook van groot belang voor uw gezondheid. Maar ook voor de oplopende energiekosten kan goed ventileren een positief effect hebben.

Onderhoud
Voor al deze systemen is onderhoud van groot belang. Wist u dat de mechanische ventilatieunits in uw woonhuis ook vervuilen en eigenlijk jaarlijks gecontroleerd en schoongemaakt moeten worden? Meer dan 90% van de Nederlandse gezinnen is zich hier niet van bewust.

Hebt u een WTW unit in uw woonhuis en de filters wel eens vernieuwd?
Neem contact met ons op, wij verzorgen alle werkzaamheden.

Terug naar overzicht
Airconditioning en ventilatie