Elektra installaties

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw woning is tegenwoordig natuurlijk onmisbaar. Wanneer het op elektra aankomt, is het van essentieel belang dat u voor werkzaamheden een gespecialiseerd bedrijf inschakelt, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare installatie. Feenstra en Van Goor is u hierbij graag van dienst!

Spoedreparaties
Sommige reparaties moeten met spoed plaatsvinden. Bel ons dan direct! Een stroomstoring kunnen wij binnen 24 uur na telefonische melding op afspraak uitvoeren.

Aanpassingen
Voor uitbreiding of nieuwe aanleg van elektrische installaties en datanetwerken kunt u bij ons terecht. Wij maken dan een afspraak met u om uw wensen, de kosten en het tijdstip van uitvoering te bespreken. Wilt u een oude lichtbron vervangen voor LED of heeft u een los stopcontact aan de muur hangen? Ook dit soort kleinere aanpassingen voeren wij graag voor u uit.

Huisautomatisering

Huisautomatisering overbodig? Laat je leven binnenshuis makkelijker maken. Waar veel nu nog overbodig lijkt, zal het steeds meer worden opgenomen binnen onze huishoudens.Wij kunnen zonder breekwerk uw huis automatiseren. Huisautomatisering is energie zuinig. Omdat uw energieverbruik door slimme toepassingen beter is te managen.

Technische installatiewerkzaamheden

Naast de werkzaamheden in en rond het huis voeren wij ook grotere installatiewerkzaamheden uit. Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden. De installatie wordt conform NEN1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd, zodat u zeker weet dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Voor dit soort grote technische installatiewerkzaamheden maken wij graag een afspraak op locatie.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij doen:

  •     Elektrische huisinstallaties;
  •     Datanetwerken;
  •     Antenne installaties (CAI);
  •     Video en intercom installaties;

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 075-6426318. 

Terug naar overzicht
Elektra installaties