Badkamertrend: Mat zwart

Iets wat we steeds vaker terug zien komen in de badkamer is mat zwart. Deze zwarte kleur zorgt voor een prachtige luxe en strakke uitstraling in de badkamer. Zo zien we veel kranen, drains, douchewanden, radiatoren en andere diverse onderdelen in de badkamer in het mat zwart terugkomen. Deze accessoires komen heel mooi uit wanneer u gebruik maakt van een witte badkamerinrichting. Door het contrast komen de zwarte accessoires extra mooi uit. Overigens is mat zwart ook mooi te combineren met hout, natuursteen en groen. Zelfs als u kiest voor een bescheiden design, zullen de accessoires in het oog springen door het mysterieuze en spannende contrast in de badkamer.

Mat zwarte kranen

Tegenwoordig worden kranen en douchekoppen allang niet meer als alleen functioneel gezien. Ze zijn echt onderdeel van het design geworden en daarom kiezen steeds meer mensen voor mat zwart in plaats van chroom of RVS. Eén van de redenen is dat u veel kanten op kunt met deze trend. De mat zwarte look straalt aan de ene kant luxe uit, maar aan de andere kant kan het ook in een stoere en industriële badkamer terecht. De combinatie met wit zorgt voor het meeste contrast en luxe uitstraling, maar met beton zal een stoere industriële look ontstaan. Het is net waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Inloopdouches/douchedeuren

Er is steeds meer vraag naar de inloopdouche, doordat deze comfort, elegantie en vrijheid uitstraalt. Om ervoor te zorgen dat u ook hier kunt gaan genieten van nog meer industriële luxe kunt u de mat zwarte accenten toepassen op het douchebeslag. Zo kunt u kiezen voor mat zwarte scharnieren met bijbehorende glasklemmen, deurknoppen- en grepen en stabilisatorstangen. Op deze manier kunt u de ideale combinatie maken en zorgen dat uw badkamer een geheel is.

Mat zwarte toiletaccessoires

Naast de wc zelf, zijn er ook accessoires te verkrijgen in het mat zwart. Zo kunt u de badkamer verder aankleden met zwarte bedieningsplaten voor het toilet, wat perfect inspeelt op de trend van zwarte badkamerelementen. Om de stijl en sfeer helemaal af te maken bestaan er ook toiletrolhouders, tandenborstelhouders, prullenbakjes en toiletborstels in het mat zwart.

Meer informatie
Wilt u uw badkamer een prachtige luxe sfeer en industriële look geven? Feenstra en Van Goor hebben adviseurs klaarstaan die graag met u mee denken en u voorzien van een passend advies. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel naar 075 – 642 6318.

Terug naar overzicht