De GROHE CoolTouch

Grohe. Een merk dat ‘eigenlijk’ niet meer in uw badkamer en keuken mag ontbreken. Het van oorsprong Duitse concern maakt al bijna 100 jaar de beste en veiligste thermostaatkranen en douchekranen voor uw badkamer en keuken. Precies om deze reden ziet u dit merk vaak terug in veel badkamers.

Over Grohe kranen

De meeste thermostaatkranen en -douchekranen worden van de buitenkant al snel heet. Vooral voor uw kinderen kan dit erg gevaarlijk zijn. Kinderen hebben een tedere huid en zijn daarom gevoeliger voor brandwonden. Met thermostaatkranen en -douches van Grohe kunt u dit gemakkelijk voorkomen. De kranen van Grohe zijn namelijk voorzien van een Cooltouch. Met de CoolTouch voorkomt u dat uw kraan heet wordt en blijft de kraan altijd koel bij het vastpakken.

 

Hoe werkt het?

Het hete water dat door de kraan loopt wordt omgeven door een koudwaterkanaal. Dit kanaal zorgt ervoor dat de buitenzijde van de kraan nergens te heet is om vast te pakken. Met behulp van een veiligheidspal kan de kraan niet zonder moeite boven de 38 graden worden gedraaid. Door de knop op de kraan in te drukken kunt u de kraan boven de 38 graden draaien. Dit maakt het tevens voor uw kinderen een stuk moeilijker om de kraan boven de 38 graden te draaien. 

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en veilige kraan? Dan is de GROHE CoolTouch voor u de juiste keuze. Wilt u graag meer weten over de GROHE CoolTouch neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 075 642 6318. 

Terug naar overzicht