De nieuwe collectie van Duravit

Duravit blaast, in samenwerking met de Deense ontwerper Cecilie Manz, nieuw leven in de badkamer. In de nieuwe series wordt de interpretatie van Scandinavische luxe gepresenteerd: Luv. In deze nieuwe serie wordt warmte en moderniteit samengevoegd, waar mat glas en zachte tonen het resultaat van zijn. Evenals karakteristieke Scandinavische kleuren die in het meubilair zijn geïntegreerd voor een frisse look.

Vero Air

Deze nieuwe collectie heeft het bekende, iconische en rechthoekige karakter van de Vero wasbakken, maar introduceert nieuwe technische onderscheidingen. Deze collectie bestaat uit spoelrandloze toiletten, nieuwe ligbaden en meubilair met c-gebonden technologie. De toilet zonder spoelrand bevat een closetbril dat eenvoudig te verwijderen is, zodat deze goed en eenvoudig gereinigd kan worden. Daarnaast bevat het toilet een nieuw spoelsysteem. Door optimale watergeleiding wordt het maximale spoelresultaat behaald. De Vero Air collectie omschrijft zich het beste als een tijdloos geometrisch design in een nieuw jasje. Vooral de rechte lijnen zijn kenmerkend voor de collectie.

DuraSquare

De DuraSquare collectie bevat een fusie van rechthoeken en cirkelvormen. De wastafel en ligbad uit deze collectie zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, dat robuust en eenvoudig schoon te houden is. Het keramische materiaal waarmee de wasbak uit de collectie is gemaakt, maakt het mogelijk om dunne randen te creëren. De wastafel in combinatie met het wastafelframe zorgt voor een echte eyecatcher in de badkamer. Het frame is verstelbaar en verkrijgbaar in chroom en zwart. Het glazen legbord van het frame is verkrijgbaar in diverse kleuren, dit geeft de badkamer prachtige kleuraccenten.

De ligbaden uit de DuraSquare collectie zijn afgestemd op de wastafels. De ligbaden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en voelen dankzij het gebruikte materiaal aangenaam en warm aan. Daarnaast is het mogelijk om een Air-Whirl en soundsysteem in het bad te laten installeren.

Douche en bad, Design van EOOS

Voor mensen die in de stad wonen, is vaak een creatieve oplossing voor beperkte ruimte vereist. Door het design van hedendaagse badkamers te combineren met optimaal gebruik van een ruimte is Duravit erin geslaagd om het ideale design te creëren. De Shower + Bath beschikt over een twee-in-één-inloopdouche. De glazen deur zorgt ervoor dat het bad gemakkelijk omgetoverd kan worden naar een open en makkelijk te betreden douche. Zodra de deur naar het bad wordt geopend, verdwijnt deze onder een waterbestendig zitkussen en blijft onzichtbaar. Het kussen ligt op de deur en badrand en biedt daarmee een zitplaats en extra ruimte.

B.1 B.2 C.1

Duravit brengt drie nieuwe universele kranen uit. Deze kranen bevinden zich in een aantrekkelijke prijsklasse en zijn prachtige eyecatchers in de badkamer. Ze hebben een krachtige en strakke uitstraling. De kranen hebben verschillende uitloophoogten, waardoor ze aansluiten op de diverse wensen van de gebruikers. De kranen zijn gemaakt van gepolijst chroom.

Lichten en spiegels

Duravit brengt nieuwe spiegelkasten uit. Hierbij staat de combinatie tussen licht en spiegels centraal. Ieder model kan naar keuze worden samengesteld, hierbij heeft u zelf keus uit verlichting, schakelaar, afmeting, spiegelverwarming en opbergruimte. Het spiegelassortiment heeft een minimalistisch design en past mooi bij de andere Duravit-producten.

Universeel consolesysteem voor alle meubelseries

In de toekomst zullen badkamers gemakkelijker aan te passen zijn dankzij het nieuwe ontwerp van Duravit. Door middel van universele en combineerbare consoles ontstaat er eenvoud en flexibiliteit in uw badkamer. Het consolesysteem zorgt ervoor dat uw badkamer gemakkelijk samengesteld kan worden en u zelf een eigen look kunt creëren. Iedere console kan worden gecombineerd met verschillende onderdelen, in twee verschillende diktes van 30 mm en 45 mm. Ze zijn verkrijgbaar in normale of compacte versie en kunnen worden toegepast op maar liefst zeven verschillende Duravit componenten: L-Cube, Vero, Happy D.2, Delos, DuraStyle, Ketho en X-Large.

HygieneGlaze 2.0

Na de succesvolle introductie van de HygieneGlaze in 2015, wordt nu de 2.0 geïntroduceerd. Het onderzoeksteam van Duravit heeft een reeks proeven en experimenten gedaan met het innovatieve keramisch glazuur. De 2.0 versie zorgt ervoor dat bacteriën nog sneller worden gedood. Hierdoor is uw badkamer bestand tegen bacteriën en blijft de ruimte hygiënisch schoon.

Bent u benieuwd naar de nieuwe producten van Duravit? Neem dan contact met ons op. Bel naar 075 – 642 6318 of vul hier ons contactformulier in.

Terug naar overzicht