De verborgen voordelen van een douche installatie

Als u aan comfort denkt, denkt u misschien wel aan de manier om het leven gemakkelijker en plezieriger te maken. Ruimte daarvoor is een comfort element dat bij veel mensen vaak ontbreekt. Met het minimalistische design van de GROHE SmartControl Inbouw creëert u meer ruimte onder de douche zonder dat u aan ruimte moet inleveren. 

 

De Grotherm SmartControl & Rainshower 310

Door het bijzonder minimalistische design biedt het GROHE SmartControl Inbouwsysteem u een stuk meer ruimte in de douche. Naast dat het minimalistische design u extra ruimte biedt, biedt het ook nog enkele praktische voordelen. Zo gaat schoonmaken van uw douche een stuk gemakkelijker en sneller. 

Dankzij de ruime afmetingen van de smart control douchekop kunt u nu gebruik maken van twee verschillende straalsoorten. Voor een zachte ontspannende straal kiest u voor de active rain en voor de intensere straal kies u voor de pure rain straal. 

Het GROHE SmartControl Combi-douchesysteem

De beste reden die wij kunnen geven waarom mensen voor het GROHE SmartControl combi-douchesysteem kiezen is flexibiliteit. Het systeem biedt u namelijk alle mogelijke installatie combinaties. Zo kunt u ervoor kiezen om de thermostaatkraan recht onder de douchekop te plaatsen of aan de zijkant. Op deze manier probeert GROHE jouw eigen, persoonlijk favoriete douche-ervaring te creëren. 

Flexibiliteit strekt zich ook uit tot de manier waarop u uw thermostaatkraan met andere hoofd- hand of zijdouches van GROHE combineert.

Feenstra en Van Goor is officieel leverancier van het GROHE. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de het GROHE SmartControl Inbouw systeem? Neem dan contact op met Feenstra en Van Goor via ons contactformulier of bel: 075 642 6318.

Terug naar overzicht