DirectFlush, rondom hygiënisch

Hierbij presenteert Feenstra en van Goor de nieuwe generatie toiletten met open spoelrand. Deze toiletten garanderen een optimale hygiëne en een perfecte vormgeving.

Met de innovatie DirectFlush, het closet met open spoelrand, is Villeroy & Boch grensverleggend. Dankzij innovatieve spoeltechniek kan dit closet in tegenstelling tot conventionele spoelrandloze closets worden ontworpen met een open spoelrand. Deze ontwikkeling resulteert vooral in betere hygiënische omstandigheden, omdat de rand dankzij de opening en het geglazuurde oppervlak eenvoudiger gereinigd kan worden. De open spoelrand garandeert daarnaast een veilige spatbescherming. De gemoderniseerde spoeltechniek zorgt ervoor dat de hele binnenkant van het closet bij verminderd waterverbruik wordt schoongespoeld.

De voordelen van de DirectFlush:
Hygiene

  • Eenvoudige reiniging en verzorging zonder achterblijvend restmateriaal dankzij de open spoelrand
  • Spoeling van de volledige binnenkant van het closet
  • Nauwkeurige en spat vrije waterloop

Efficiëntie

  • Maximaal spoelvermogen dankzij ideale waterloop
  • Waterbesparend dankzij een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 liter

Design

  • Aantrekkelijk en tijdloos design
  • Kan gemakkelijk in de badkamer worden geïntegreerd
  • Onzichtbaar beveiligingssysteem bij de keramiekserie Subway 2.0

De Quick Release en CeramicPlus-technologie
Om de hygiëne in uw badkamer te optimaliseren, kunnen de closetzittingen worden voorzien van de innovatieve Quick Release-Technologie. In een handomdraai kan deze er worden afgehaald en weer opgezet. Zo kan de toiletrand moeiteloos worden gereinigd, ook op anders slechts moeilijk toegankelijke plaatsen.

Het oppervlak van het closet is dankzij de CeramicPlus-technologie rondom hygiënisch. CeramicPlus is een op nanotechnologie gebaseerde oppervlakteveredeling, die al door miljoenen tevreden klanten wordt gebruikt. Het helpt uw keramiek hygiënisch schoon te houden en maakt een snelle en moeiteloze reiniging mogelijk terwijl er minder water en reinigingsmiddelen worden verbruikt. Want vuil blijft nauwelijks vastzitten en vloeistoffen stromen sneller weg.

Heeft u interesse gekregen in de DirectFlush? Neem dan contact op met Feenstra en van Goor voor extra informatie. Of kom eens langs in onze showroom.

Terug naar overzicht