Geberit Omega inbouwreservoir met kleinere bedieningsplaten

Geberit heeft op 1 juli het Geberit Omega inbouwreservoir gepresenteerd, inclusief een hele nieuwe serie compacte bedieningsplaten. Een groot voordeel van het nieuwe Omega inbouwreservoir is dat deze, naast de 'standaard'-hoogte van 112 cm, ook leverbaar is als planchet- of lage frontbediening (82 en 98 cm).

De nieuwe, compacte Omega bedieningsplaten zijn maar liefst 25% kleiner dan de Sigma serie en de Omega60 zelfs 48%. Voor klanten die dus graag een zo klein mogelijke plaat wensen is dit de oplossing. Temeer omdat het Omega reservoir niet alleen verkrijgbaar is voor planchetbediening, maar ook voor frontbediening op 1 meter hoogte (element van 112 cm).

De nieuwe Omega30 bedieningsplaat is een prachtexemplaar, maar zeker bijzonder is de vlakke Omega60: deze kan helemaal geïntegreerd worden in de wand en steekt niet meer uit. Daarnaast biedt de Geberit Omega70 de mogelijkheid een superkleine servo-afstandsbediening op elke gewenste plaats binnen twee meter van het reservoir te positioneren. Een hightech feature, die ook nog eens super praktisch kan zijn voor de bediening!

Ondanks de kleinere service-opening (180 mm x 110 mm) van het Geberit Omega inbouwreservoir is het deze goed toegankelijk voor service. Deze toegankelijkheid is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het voormalige Kappa inbouwreservoir. Alle onderdelen kunnen eenvoudig via de service-opening vervangen worden.

Het Omega inbouwreservoir is leverbaar in de hoogtes 82, 98 (voor front- of planchetbediening) en 112 cm (alleen frontbediening).

Bent u benieuwd geworden? Vraag ons naar de technische specificaties van het Geberit Omega inbouwreservoir. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht