Geberit Sigma 80 bedieningsplaat

De Geberit Sigma80 bedieningsplaat is speciaal ontworpen voor de detaillist. Het ontwerp is strak: een zwarte of spiegelende glasplaat met twee lichtbalken, niets meer dan dat. Vingerafdrukken zouden afleiden van het samenspel van licht en reflecties. Gelukkig beschikt de plaat over bewegingsgevoelige bediening.

Eén handbeweging volstaat
De Geberit Sigma80 werkt met een dubbele spoeling. In plaats van een grote en een kleine toets beschikt deze bedieningsplaat over twee lichtbalken van verschillende lengtes. Eén handbeweging voor de lange of de korte lichtstrook is al voldoende om het toilet of urinoir te laten spoelen. De in het reservoir geïntegreerde servotechnologie zorgt vervolgens voor de rest.

Elektrische aansluiting vereist
De nieuwe bedieningsplaat is, net als alle andere modellen in de Geberit Sigma serie, compatibel met alle Sigma inbouwreservoirs. En net als bij alle andere Geberit bedieningsplaten is het installeren van de Sigma80 een eenvoudige klus: iedere afzonderlijke handeling is namelijk zorgvuldig uitgedacht. Daarbij dient er wel rekening gehouden te worden dat de Sigma80 moet worden aangesloten op het elektriciteitsnet. De glazen plaat heeft geen mechanische bedieningstoetsen, voor de werking is daarom een energiebron noodzakelijk.

Volledig naar wens in te stellen
Veel van de functies van de bedieningsplaat kunnen door de eindgebruiker worden ingesteld. Met slechts een paar handbewegingen kan worden ingesteld of de twee ledlichtbalken permanent branden of alleen wanneer de geïntegreerde sensor waarneemt dat het toilet wordt gebruikt. Voor de balken zijn vijf verschillende kleuren licht in te stellen. Zo kan de gebruiker deze helemaal naar eigen smaak aanpassen. Bovendien kan de Sigma80 zo worden geprogrammeerd dat deze na ieder toiletbezoek automatisch doorspoelt. Daarnaast beschikt de plaat over een reinigingsstand, waarbij alle functies tijdelijk uitgeschakeld worden.

De installateur kan met behulp van de Geberit Service Handy extra functieparameters en instellingen programmeren, zoals een automatisch spoelfunctie wanneer het toilet langere tijd niet wordt gebruikt.

Terug naar overzicht