GROHE Red & Blue Home

In de wereld van vandaag draait alles om tijd. Waarom zou u nog wachten op kokend heet, gekoeld of bruisend water? De dagen van wachten zijn geteld en om deze reden introduceren wij aan u de GROHE Red en de GROHE Blue Home. Met de GROHE Red beschikt u direct over kokend heet water als u dit nodig heeft. Of kiest u voor de GROHE Blue Home, waarmee u op elk moment van de dag gekoeld, bruisend of zelfs lichtbruisend water direct uit de kraan krijgt.

GROHE Red

De GROHE Red is een mooi en betrouwbaar systeem dat direct kokend heet water kan leveren. Overigens gebeurd dit allemaal op een veilige manier, daarom heeft GROHE Red een unieke kinderbeveiliging. Het werkt als volgt: als eerst wordt de bovenste knop ingedrukt. Wanneer de LED rood knippert is deze aan het ontgrendelen. Bij het continue oplichten is de kinderbeveiliging gedeactiveerd en kunt u door de onderste knop in te drukken kokend water verkrijgen. Om de waterstroom te stoppen hoeft u alleen uw vinger te verwijderen van de knop.

TÜV certificaat
De GROHE Red heeft overigens de Duitse TÜV test met positieve uitkomsten ondergaan. De TÜV is een onafhankelijke test waarbij er wordt gekeken of er wordt voldaan aan de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. GROHE heeft hiervoor een certificaat ontvangen die dus aanduidt dat er voldaan is aan de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen.

Duurzame boiler
Door het strakke gestroomlijnde uiterlijk is de GROHE Red boiler eigenlijk te mooi om weg te stoppen. Deze boiler maakt het mogelijk om energie te besparen tijdens het constant heet houden van het water. Doordat de titanium boiler een hoge isolatie heeft, zal er minimale energie nodig zijn om de temperatuur op 100 graden te houden.

GROHE Blue Home

Met de GROHE Blue Home kunt u bruisend water met lekker veel bubbels krijgen op elk moment van de dag. Houdt u van licht bruisend water met niet al te veel bubbels? Dit is ook mogelijk, net als gekoeld plat water. Dit wordt gerealiseerd door de koeler, CO2-fles en de S-Size filter.

Het werkt zo: voor plat en gekoeld water drukt u op de bovenste knop. Deze zal blauw oplichten, waarna uw glas met fris water wordt gevuld. Voor bruisend water drukt u op de onderste knop, deze zal groen gaan branden. Wilt u toch liever licht bruisend? Dan moet u beide knoppen in de juiste volgorde indrukken. De LED zal turquoise gaan branden en er zal een licht bruisende waterstraal gecreëerd worden.

Duurzaam
Met de GROHE Blue Home bent u ervan verzekerd dat u duurzaam bezig bent. Zo is de uitstoot van CO2, in vergelijking met flessen water, maar liefst 61% minder. Ook maakt u geen gebruik van plastic flessen die zo veel schade aanbrengen aan het milieu. U zult aanzienlijk gaan besparen op uw kosten als u geen flessen water meer koopt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe watervoorzieningen van GROHE en wilt u hier meer over weten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 642 6318.

Terug naar overzicht