Het ultieme wellness-gevoel bij u thuis

Een badkamer die bij u thuis voor het ultieme wellness-gevoel kan zorgen, is voor veel mensen de optimale vorm van luxe. Tegenwoordig kunnen stoombaden zó op maat worden ontworpen dat ze bij u thuis gemakkelijk in de badkamer kunnen worden opgenomen. 

Een stoombad voor u op maat 

Cleopatra is een merk die deze luxe stoombaden maakt. Zij ontwerpen deze stoombaden geheel naar wens en maken het mogelijk dat deze zelfs in de kleinste badkamer geplaatst kunnen worden. Cleopatra biedt naast stoombaden ook stoomdouches en cabines. Feenstra en Van Goor kan de stoombaden van Cleopatra leveren en in uw badkamer plaatsen. 

De stoombaden zijn eenvoudig aan te sluiten op uw koud-warmwateraansluiting. LED-kleurentherapie, aromatherapie en plafonddouches zitten standaard inbegrepen in de stoombaden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van uw een bluetooth- of cd-aansluiting die ook zijn inbegrepen in het stoombad. De ultieme luxe voor in uw badkamer.

Het onderhoud

Door de snelle temperatuursverhoging kunnen bacteriën zich snel en gemakkelijk vestigen in uw sanitair. We horen u al denken: ‘daar zal dan wel veel onderhoud aan zijn’. De stoombaden van Cleopatra zijn echter goed voorzien van een automatisch reinigingssysteem waardoor uw stoombad, douche of cabine gemakkelijk gereinigd wordt. De kans op bacteriën wordt daardoor verkleind. Bent u op zoek naar een stoombad bij u thuis of heeft u vragen over de mogelijkheden van een stoombad? Dan bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. U kunt voor meer informatie met ons contact opnemen via het contactformulier of bellen naar: 075 - 642 6318.

Terug naar overzicht