Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Speciale baden

Soms lijkt het net een puzzel: kastjes, verwarming, spiegel, handdoekstangen en een douche in een beperkte ruimte te plaatsen. Laat staan dat hier nog een bad bij moet komen. Gelukkig zijn er verscheidene badmodellen met een ingebouwde bad-douchecombinatie. Daarnaast zijn er ook nog speciale baden die ruimtebesparend ingebouwd kunnen worden en daardoor in kleine ruimtes passen. Een bad neemt natuurlijk veel ruimte in beslag. Toch kunt u deze verloren ruimte gemakkelijk terugwinnen door extra gebruiksmogelijkheden toe te passen. Hang een mooi douchegordijn of een luxe douchewand op en u heeft een prachtige 2-in-1 oplossing.

Ruimtebesparend bad

Uw droombadkamer kan dus ook gerealiseerd worden in een kleine ruimte. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van ruimtebesparende baden. Voor bijna elk type badkamer is er wel een bad met de juiste vorm en afmetingen. Vaak heeft zo’n bad een taps toelopende uiteinde. Hierdoor wordt de inhoud van het bad vergroot en wordt er dus minimaal ruimte verspilt. Zolang u creatief omgaat met de ruimte is het vaak wel mogelijk om een bad te nemen in een badkamer, zelfs wanneer deze klein is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bad in een kleine badkamer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw badkamer? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of bel naar naar 075 642 6318.

Terug naar overzicht