Nieuw: Grohe Lineare Kranen

Grohe heeft een nieuwe lijn met badkamerkranen. Deze nieuwe collectie heet: de GROHE Lineare badkamerkranen. Deze badkamerkranen hebben een subtiel design in combinatie met strakke lijnen. Met een cilindervormig kraanhuis, rechthoekige hendel en ronde behuizing voegt het zich moeiteloos samen tot het geweldig gebalanceerd design van uw badkamer. 

Over de GROHE Lineare Kraan

De slanke, rechthoekige vorm en verhoudingen van de uitloop staan goed in contrast met het cilindrische lichaam van de kraan. De uitloop is omhoog geplaatst voor een strakke en lichte uitstraling. De Lineaire kraan past daarom perfect binnen een moderne, minimalistische inrichting van uw badkamer.  
De kraan geeft verschillende combinaties van cilindrische tot vierkante vormen. Het kunstzinnige design herhaalt zich door de hele reeks van moderne, luxueuze douches tot stralende kranen die beschikbaar zijn in de maten XS tot en met XL. 

Kenmerken en voordelen

  • Verhoogde uitloop voor extra comfort 
  • Waterbesparend en gemakkelijk te reinigen met de GROHE Ecoboy Speedclan mousseur.
  • 90┬░ draaihoek voor betere toegankelijkheid, reinigingsgemak en meer comfort.  
  • Zeer soepele zijdelingse bediening voor moeiteloze precisie en ultiem comfort, dankzij GRHOHE Silkmove.  
  • Extra slanke belichaming met een diameter van slechts 40mm. 
  • Is beschikbaar in twee maten met de GROHE AquaGuide. Hierdoor spetteren de kranen niet meer.
  • De kraan kan zowel voor links- als voor rechtshandige worden ge├»nstalleerd. Daar zijn verschillende uitvoeringen voor.

GROHE PVD: Oppervlakte gemaakt om lang mee te gaan

GROHE kranen zijn van grote kwaliteit en blijven lang mooi. Het geheim van GROHE hiervoor is de state-of-the-art technologie om uitzonderlijke kwaliteit te leveren. Het chroom-oppervlakte van de GROHE kranen is drie keer harder dan bij een standaard kraan voorzien van chroom. Naast het feit dat het harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig. Iets wat mede bijdraagt aan een lange levensduur. 
Heeft u vragen over deze nieuwe kranen van GROHE? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 642 6318.

Terug naar overzicht