Smart Control van Grohe

Bent u al een tijdje op zoek naar het ultieme wellness gevoel bij u thuis? Met de Smart Control van Grohe hoeft u niet meer verder te zoeken. Wordt een echte ‘DJ’ van uw douche waarbij u de straalsoort, temperatuur en het volume geheel zelf regelt. In dit artikel leggen wij u uit hoe u met de Smart Control uw badkamer omtovert tot ultieme wellness. 

‘DJ’ van uw douche

Met de Smart Control kunt u met een druk op de knop de gewenste straal te starten. U kunt kiezen tussen de GROHE Pure Rain / Rain O2 spray, de TrioMassage en de Power & Soul. Deze drie variaties zorgen voor het gevoel waardoor u 's ochtends of 's avonds helemaal tot rust komt in uw eigen douche. 

Toch meer van het harde werk en daarom liever twee stralen tegelijk? Geen probleem, door beide knoppen tegelijkertijd in te drukken creëert u een dubbele straal die uw lichaam heerlijk hardhandig masseert. 

De ideale hoofddouche 

Met de hoofddouche van GROHE kunt u kiezen uit verschillende straalsoorten op hetzelfde moment. Het combineren van de GROHE PureRain spray met de verkwikkende TrioMassage wordt als heerlijke massage beschouwd. Toch liever wisselen naar de zachte handdouche? Met een druk op de knop is alles mogelijk met de GROHE Smart Control.

De GROHE Smart Control is beschikbaar in twee verschillende afwerkingen: klassieke chroom en chroom wit. Feenstra en Van Goor is leverancier van het merk GROHE, u kunt daarom voor vragen of advies bij ons terecht via ons contactformulier of bel naar 075 642 6318. 

Terug naar overzicht