Sunshower Health

Zonlicht bestaat uit een verhouding UVA en UVB-licht. Het UVB-licht activeert het lichaam tot aanmaak van Vitamine D en is daarom essentieel voor een goede weerstand. De veel gebruikte turbobruiners produceren hoofdzakelijk UVA-licht, met als gevolg een lage aanmaak van vitamine D.

De Sunshower straalt met name UVB-licht uit, waardoor het vitamine D gehalte in de wintermaanden bijna verdubbelt. Door regelmatig kort gebruik te maken van de Sunshower blijft het vitamine D gehalte op een gezond niveau.

Onderzoek
Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatig gebruik van de Sunshower het vitamine D gehalte bijna verdubbelt in de wintermaanden (van 36nmol/l naar 66 nmol/l). Door Sunshower in de wintermaanden te gebruiken blijft het vitamine D niveau op een gezond zomerspeil. Artsen adviseren patiƫnten met een tekort aan Vitamine D daarom de Sunshower te gebruiken.

Feiten
Infraroodwarmte is zeer aangenaam, stimuleert de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. Korte golf infraroodlampen dringen diep door in de huid, tot een diepte van 5mm. Dit leidt tot een effectieve en optimale verwarming van het lichaam. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd, bloedvaten verwijden en spieren worden eerder soepel om zodoende betere prestaties te kunnen leveren.

Heeft u interesse gekregen in de Sunshower, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen verder helpen aan informatie over de Sunshower.

Bronnen:
Onderzoek Sunshower
Dermasun Medical
Sunshower
KWF onderzoek

Terug naar overzicht