Verschillende ideeën badkamertegels

Verschillende ideeën badkamertegels

Bij het kiezen van een vloer voor in de badkamer is de keuze voor tegels erg logisch. Weinig materialen zijn zo goed bestand tegen vocht als tegels. Daarbij is het ontzettend eenvoudig om de vloer en muur schoon te maken. Er zijn dus genoeg praktische redenen op te noemen om tegels in uw badkamer te nemen. Maar badkamerstegels zijn niet alleen praktisch. Ze zijn ook bepalend voor de sfeer in de badkamer. Er zijn ontelbaar veel soorten tegels met verschillende patronen en effecten in verkrijgen.

Grote tegels Grote tegels zijn enorm praktisch en voelen goed aan de voeten. Ze creëren een bepaalde rust in de badkamer zodat de douchervaring nóg rustgevender wordt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van weinig voegen is een badkamer met grote tegels ook makkelijk schoon te maken. Tip: de tegels zijn te combineren met bijpassende mozaïektegels aan de wand.

Mozaïektegels Met mozaïektegels zijn er vele mogelijkheden. De tegels zijn verkrijgbaar met unieke glans, mat, in een felle kleur en met parelmoer. Er zijn ook ronde mozaïektegels te verkrijgen, deze geven een zacht effect en hebben een natuurlijke uitstraling.

Afgezaagde tegels Afgezaagde tegels zijn een trend. Het grote voordeel is dat er zo min mogelijk voegen zichtbaar zijn, wat een prachtig strak effect geeft. De tegels worden kaarsrecht afgezaagd op een manier waardoor de voeg zo klein mogelijk is.

Stone panels Stonepanels lijken veel op natuursteen. Een heerlijk buitengevoel wordt gecreëerd door het onregelmatige karakter en natuurlijke kleuren. Gebruik maken van stone panels in de douche is een grote aanrader.

Betonlooktegels Voor mensen die wonen in een moderne woning en houden van een industriële stijl zijn betonlooktegels dé oplossing.

Warme houtlooktegels

Houtlooktegels bezorgen uw badkamer een warme uitstraling en een knusse sfeer. Er zijn tal van mogelijkheden en patronen te maken met houtlooktegels. Douchen op houtlooktegels voelt als douchen in de natuur.

Wij van Feenstra en Van Goor hebben jaren ervaring met het plaatsen van badkamers en badkamertegels. Voor vragen over badkamertegels en alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.. Neem contact met ons op via 075 642 6318 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht