Waterbesparende mengkraantechniek

Hansa heeft een aantal waterbesparende kranen binnen hun assortiment. Met deze kranen bent u verzekerd van een milieubewuste kraan.

Reductie van de doorstroomhoeveelheid tot 6 liter per minuut
Een raatvormige straalvormer halveert bij veel HANSA-mengkranen in het HANSA|HOME-segment de doorstroom hoeveelheid standaard van 12 naar 6 liter per minuut bij een drukonafhankelijke waterstraal. De waterstraal lijkt ondanks de halvering van de waterhoeveelheid aangenaam volumineus, zodat het genot niet minder wordt.

Potentiële besparing door "duo-schakeling"
Flexibiliteit in de bediening biedt de HANSAECO-besturingspatroon met waterdruk onafhankelijke straalvormer en hij reduceert de maximale doorstroomhoeveelheid optioneel van 8 naar 6 liter per minuut.Hiermee kan het waterverbruik individueel nog verder worden verlaagd: als de mengkraan wordt geopend, is halverwege een kleine weerstand te voelen, voorbeeld HANSAMIX, HANSAPRADO

WELL – praktische oriëntatiehulp voor verbruikers
Een zichtbaar en transparant teken van onze permanente verantwoordelijkheid is de WELL-certificering van de HANSA producten. Met het Water Efficiency Label onderscheidt de Europese sanitair-industrie mengkranen die wat betreft water- en energieverbruik voorbeeldig zijn. Met de allerhoogste waardering A**** voor doorstroomhoeveelheid en temperatuur voldoen onze onderscheiden mengkranen aan de hoogste eisen.Met de allerhoogste waardering A**** voor doorstroomhoeveelheid en temperatuurbegrenzing zijn de mengkranen HANSADISC, HANSAFORM, HANSAPRIMO, HANSAVANTIS, HANSAPICO en HANSAPOLO al onderscheiden, andere series zijn aangemeld voor de certificering.

Terug naar overzicht