Zo kiest u het juiste badkamermeubel

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is een flinke klus. Waar komt bijvoorbeeld de wastafel, de douche en waar komt het toilet? Voor de inrichting van uw badkamer zijn naast de sanitaire voorzieningen ook de andere meubels zoals opbergruimtes erg belangrijk en van essentieel belang voor uw badkamer. 

Opbergruimtes 

Natte handdoeken, halfvolle shampoo flessen, tandenborstels en parfum. Een badkamer kan snel heel rommelig aanvoelen, daarom is het belangrijk gebruik te maken van slimme opbergruimtes. Een trekkast onder de wastafel doet vaak al wonderen. Op deze manier blijft de rommel uit het zicht en vindt u alles gemakkelijk terug. Een wasmand in de badkamer voorkomt ook al veel rommel in de badkamer. 

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Woont u met z’n tweetjes of met een gezin bestaande uit drie kinderen? Dan kan het ’s ochtends best dringen zijn voor de spiegel. Een dubbele wasbak is hiervoor de beste oplossing. Met een dubbele wasbak kan iedereen op tijd zijn of haar gezicht wassen, tanden poetsen, haar doen en op tijd de deur uit.

Stijl van wonen

Behalve dat uw badkamer praktisch moet zijn moet het natuurlijk ook mooi zijn. Het is daarom leuk als de badkamer geheel in de stijl van het huis past. Misschien houdt u wel van fris of gebroken wit. Maar misschien wilt u wel een Scandinavische look of toch een industriële look. Afhankelijk daarvan kunt u uw badkamermeubel samenstellen. 

Kleuren

Gaat u voor een witte wastafel? Dan wil dat niet gelijk zeggen dat daarbij dezelfde kleur onderkasten passen. In de badkamer worden voornamelijk de kleuren grijs, zwart en wit gebruikt. Neutrale kleuren zorgen voor rust, de wastafel lijkt te zijn opgetrokken uit de kast eronder. Gaat u toch voor verschillende tinten, dan creëert u contrast en zijn er meerdere mogelijkheden. 

Feenstra en Van Goor geeft u graag advies over het inrichten van uw badkamer. Vul voor uw vragen ons contactformulier in of bel naar 075 642 6319.

 

Terug naar overzicht